Voor kinderen

Je bent op deze site aangekomen omdat je ouders merken dat jij je niet zo lekker voelt. Misschien merk je zelf ook al dat het niet allemaal zo lekker gaat en voel je je een beetje anders dan de rest. Maar dat is helemaal niet erg. Ik kan jou helpen om te zien dat je niet anders bent maar juist heel bijzonder. Door samen te praten, spelen, knutselen, lezen enzovoort kom je erachter waarom je je anders voelt en hoe je hier mee om kan gaan.


En…. dat jij helemaal goed bent zoals je bent!!!!!


Wat gaan we doen?


Als eerste maken we kennis. Ik vertel je wie ik ben, hoe de ruimte eruit ziet waar we werken en kun je dingen vragen. Door een aantal leuke spelletjes te doen leren we elkaar kennen. Kort vertellen we elkaar dingen over elkaar. Op het einde van de kennismaking voel je vast wel of je je op je gemak voelt bij mij.


Als je het fijn vond en je denkt dat ik jou kan helpen dan maken we een afspraak en bespreken we waar ik je bij zou kunnen helpen. Ik leg je uit wat hooggevoelig zijn is en hoe het werkt. Dat is fijn om te weten omdat je dan merkt dat jij heel bijzonder bent zoals je bent.


Aan het einde van elke afspraak mag je je ouders roepen. Ze komen dan even in de ruimte en je mag ze vertellen wat je gedaan hebt. Je mag beslissen wat je wel en niet vertelt. Elke afspraak duurt ongeveer anderhalf uur. Als je het in het begin lastig vindt om alleen te komen dan mogen je ouders erbij blijven. Dit mag net zo lang totdat jij het alleen kan. Jij mag dit beslissen.


Na iedere afspraak mail ik je ouders en schrijf ik hoe het is gegaan en of het een goed idee is als je nog een keer terug komt. Samen bekijken we hoe het met je gaat en of ik je nog ergens bij kan helpen.


Praktijk "een duwtje"

De Keverbergstraat 16, 6081 BL Haelen

Tel : 06-10221687

E-mail: martine@praktijkeenduwtje.nl